_Monique Thijssen _Mothiev

Mothiev maakt onzichtbare processen zichtbaar. Lost op pragmatische wijze fysieke of emotionele blokkades op. Door vicieuze cirkels te doorbreken, ontstaat er ruimte voor ontwikkeling en groei. Het  natuurlijke evenwicht herstelt zich. De rust keert terug.

Mothiev is in 2010 opgericht door Monique Thijssen. Zij is opgegroeid in een familiebedrijf in de tuinbouw. Paarden vormen de rode draad in haar leven. Ze weet intuÏtief waar het knelpunt zit bij paarden, mensen en in bedrijfsprocessen.
Ze begeleidt:
– paarden
– kinderen
– familiebedrijven in de agri-food en paardensport bij specifieke
  vraagstukken als organisatiegroei, continuÏteit en balans hervinden
 
Op alle bovengenoemde vlakken is Monique ervaringsdeskundige. Vertrouwelijkheid is veen vanzelfsprekendheid. Alle opgedane kennis en haar natuurlijke gaven worden ingezet om bovengenoemde doelgroepen weer op volle kracht vooruit te laten gaan. 

Kenmerkend voor de werkwijze:
* (H)erkennen en inzichtelijk maken
* Directe communicatie met humor
* Innerlijk vertalen naar houding en gedrag
* Begrip en acceptatie
* Lange termijn gericht
* Authentiek: oprecht en betrokken
* Streeft naar harmonie
* Effectief en efficiënt
* Verwachtingsmanagement

Ervaar jij ook een knelpunt in je eigen leven, in het leven van je kind of paard? Wil je een vicieuze cirkel in je leven of bedrijf doorbreken?

Ben je benieuwd naar mijn persoonlijke ervaring en opgedane expertise?
Neem gerust en vrijblijvend contact op dan deel ik mijn persoonlijke en zakelijke levenslessen met je tijdens een kopje koffie. Vervolgens kunnen we bespreken hoe Mothiev kan bijdragen in het doorbreken van een patroon en het herstellen van de het natuurlijk evenwicht.

Ik ben bereikbaar via info@mothiev.nl of 06-15080052. 

 


 

Pagina bekijken