♻️ Behandeltraject kinderen tot 16 jaar

Soms loopt een kind klem in het dagelijks leven. Zijn er belemmerende, disfunctionele gedragspatronen of emotionele blokkades ontstaan die je ontwikkeling stagneren. Als je dagdagelijks leven hierdoor écht negatief beïnvloed dan is het zinvol om er hulp bij te zoeken.

Behandeltrajecten voor kinderen zijn altijd maatwerk. Tijdens ons eerste telefonische contact bekijken we samen wat de klachten of problemen zijn waar je mee worstelt.

Thema’s die regelmatig voorkomen zijn: angsten, zelfvertrouwen, concentratie, disfunctioneel gedrag, trauma’s, beperkend gedrag bv. voortkomend uit het autisme-spectrum.

Als ik je hiermee kan helpen dan starten we het traject en maken we een afspraak voor de intake.  Dit is het startpunt om te kijken hoe en wat ervoor nodig is om verandering tot stand te brengen om zo belemmerende patronen te verhelpen of te accepteren.

♻️ Herkenbaar?
Wil jij dat de rust en het plezier terugkeert in het leven van je kind? Neem contact met me op via 06-15.08.00.52 om te bekijken of ik je hiermee kan helpen.